THE LIVING ROOMS

 

NOG 4 PLAATSEN

ZATERDAG 7 DECEMBER OM 18:30

3 woonkamers in
centrum Schoten

Het adres van je eerste concert ontvang je na betaling van ons per sms .

 

 

Tijdens onze 2de editie van onze huiskamerconcerten brengen we opnieuw een heel fijne mix van intimiteit en opgewektheid. Het publiek wordt opgedeeld in 3 groepen die roteren tussen 3 woonkamers waar hen de volgende muzikale betoveringen opwachten:

Vardan Hovanissian & Emre Gültekin Duo

Vardan Hovanissian en Emre Gültekin staan symbool voor de verzoening tussen volkeren doorheen de weemoedige maar hoopvolle klanken van de Armeense duduk en de saz, het emblematische instrument van Turkije.

+++    Vardan Hovanissian & Emre Gültekin Duo

Rawhide

De Antwerpse bluegrassgroep Rawhide heeft de laatste 35 jaar een stevige reputatie opgebouwd in het Europese bluegrassmilieu. Laat je verbazen door hun grensverleggende arrangementen waarbij ze pop, klassiek, swing, barbershop en andere stijlen naadloos in hun repertoire verwerken.

+++    Rawhide

The Jacquelines

Grote bezieler achter The Jacquelines is de half Italiaanse Iris Berardocco. Haar moeilijk te blussen temperament zorgt voor dat hoekje af dat The Jacquelines onderscheidt van andere retro-swingtrio’s: eigenzinnige composities en soms hilarische, dan weer geëngageerde teksten. Live blijft de band garant staan voor een show waarin muzikale kwaliteit en entertainment hand in hand gaan.


+++    The Jacquelines

Another Burning Party met DJ Vinylah

Na de concerten steken we de straat over en duiken de Kaekelaar en het nachtleven in met DJ Vinylah op grooves 'n music van vroeger en nu. Soul, funk, rock&roll, hiphop en meer good vibes. (21:00 - 02:00). De party is inbegrepen in de ticketprijs.

tickets enkel in voorverkoop

De tickets kosten 29 euro en liggen de avond zelf vanaf 18:00 klaar op het adres van je eerste concert, dat adres ontvang per sms. Bestellen doe je via overschrijving van het aantal tickets x 29 euro op rekening van Night Shots - BE33 0018 4477 0046 - met vermelding van "LIVING + je naam + je gsm-nummer". De inschrijving is pas geldig na ontvangst van de betaling. Het aantal is heel beperkt dus er snel bij zijn is de boodschap!