THE CARPET CONCERT

 

ZATERDAG 26 OKTOBER OM 20:00

Kasteel van Schoten
Kasteeldreef 61, 2900 Schoten

 

 

Les Violons De Bruxelles

Neem het legendarische concept van het 'Quintette du Hot Club de France' en zet dat volledig op zijn kop. De contrabas blijft prominent maar slechts één gitaar en ... drie violen! Night Shots is een grote fan van de bezieler van deze groep, Tcha Limberger, en het spreekt voor zich dat we vereerd zijn om zijn virtuositeit te gast te hebben. Verwacht een warme avond, languit liggend op tapijt en intens genietend van deze wonderbaarlijke muziek vol harmonie, improvisatie en ritmische verwondering. Swing, maar dan helemaal anders.

+++    Les Violons De Bruxelles

tickets in voorverkoop

De tickets kosten 17,50 euro en liggen de avond zelf vanaf 19:30 klaar aan de inkom. Bestellen doe je via overschrijving van het aantal tickets x 17,50 euro op rekening van Night Shots - BE33 0018 4477 0046 - met vermelding van "CARPET + je naam + je gsm-nummer". De inschrijving is pas geldig na ontvangst van de betaling. Het aantal is heel beperkt dus er snel bij zijn is de boodschap!

tickets aan de kassa

De avond zelf kosten de tickets 20 euro maar gezien het beperkt aantal plaatsen is het verstandig onze facebookpagina in het oog te houden of ze niet uitverkocht zijn.