THE GARDEN ROUTE

 

VRIJDAG 30 AUGUSTUS 17:30 - 23:30

4 tuinen in
centrum Schoten

 

Venstraat // Sint-Cordulastraat // Vuurkruisenlaan // Kasteeldreef

 

slotconcert Sint-Cordulaplein

 

 

Rony Verbiest, Benhsain Duo, Trio Soniquete & Rey Cabrera Quartet

Op deze sprookjesachtige avond nemen we je mee op reis langsheen 4 tuinen. Met Rony Verbiest op accordeon rijden we in een 2CV door La Douce France, god woont er en ziet dat het goed is. In de tweede tuin gaan we op reis naar het zonovergoten Marokko met het Benhsain Duo dat op Arabische luit, derbouka, riq en zang een brug slaat tussen twee culturen. In el gardin numero tres woedt de Spaanse flamencofurie van Trio Soniquete met danseres Tamara Dewispelaere. In haar ogen kijken, staat gelijk aan een pact met de duivel die danst als bezeten. En tot slot, helemaal uit Cuba en vriend van de Buena Vista Social Club, serveert Rey Cabrera son in Schoten op een wel heel sensueel dienblaadje. Kortom: dit wordt onvergetelijk!

+++    Rony Verbiest
+++    Trio Soniquete ::: Emre El Turco, gitaar / Esteban Murillo, zang / Tamara Dewispelaere, dans
+++    Rey Cabrera

KlezmicnoiZ

KlezmicnoiZ uit Antwerpen is een hechte groep muzikanten, die bewust kiezen voor Klezmer en er dan ook consequent voor gaan. De filosofie achter hun muziek is er een van respect en inleving, feestelijk en weemoedig, sterk en fragiel tegelijk. Met trots presenteert Night Shots hen als afsluiter voor een concert waar de vier groepen samenvloeien tot één.

+++    Klezmic Noiz

samenkomst om 17:30

Twee dagen voor het concert ontvang je per sms het adres waar je het eerste concert mag bijwonen, dat start stipt om 18u maar we vragen zeker om 17u30 aanwezig te zijn. Na het eerste concert neemt een gids je dan mee op sleeptouw naar de volgende 3 tuinen (concerten om 19u, 20u en 21u) en ten slotte naar het eindconcert van KlezmicnoiZ om 22u. We raden aan om met de fiets te komen, 2 tuinen liggen vlakbij de bib en 2 tuinen in de wijk van de Kasteeldreef.

eten & drinken

In alle tuinen kan je drank bestellen aan de bar aan democratische prijzen (waters, fruitsap, pils en wijnen) en afhankelijk van waar je start is er ook paëlla en quiche te verkrijgen in de 1e/3e of 2e/4e tuin. Je zal zeker niet verhongeren want Bar Lief serveert de paëlla in de tuin waar Trio Soniquete speelt en de quiches in de tuin waar Rony Verbiest speelt.

uitverkocht >>> wachtlijst

The Garden Route is helaas uitverkocht, we hebben een wachtlijst, stuur een mailtje met je voornaam, naam, gsm-nummer en het aantal tickets naar music@nightshots.be en we laten je snel weten als er nog tickets zijn!

De tickets kosten 35 euro en liggen de avond zelf vanaf 17:30 klaar in de eerste tuin. Bestellen doe je via overschrijving van het aantal tickets x 35 euro op rekening van Night Shots - BE33 0018 4477 0046 - met vermelding van "GARDEN + je naam + je gsm-nummer". De inschrijving is pas geldig na ontvangst van de betaling. Het aantal is heel beperkt dus er snel bij zijn is de boodschap!